Werkwijze

Werkwijze

Wij geven professioneel advies bij al uw vragen omtrent de overname van een bedrijf en de verkoop van (een deel van) uw bedrijf. Daar blijft het vaak niet bij. Ook de managementvraagstukken en de financieringsbehoefte die gepaard gaan met deze belangrijke beslissingen vragen om advies. Maar ze vragen vooral een goed onderbouwd antwoord.

Uw vraag als ondernemer is onze uitdaging. Wij bieden u een bedrijfsbrede visie en zoeken samen met onze specialisten naar de beste oplossing. Venturefirm biedt u fiscaal, juridisch, financieel en HRM-advies op maat gesneden, niet voor niets ‘insiders in fusies en overnames’.

Neem gerust contact met ons op.

De toegevoegde waarde van Venturefirm

We bieden u toegang tot een breed netwerk van kennis. Tegelijkertijd ontsluiten we voor u een waardevol netwerk met particuliere investeerders, participatiemaatschappijen en andere relevante partijen. We gaan door totdat we een passende oplossing hebben gevonden voor uw vraagstuk.

Venturefirm opent deuren voor u en uw bedrijf. Bel of mail ons voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Bel of stuur ons gerust een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.