Financiering

Bij Venturefirm gaan we verder dan alleen de verkoop of -aankoopbegeleiding. Wij adviseren en begeleiden u tot aan de notaris, dus inclusief de financiering.

Met een solide achtergrond in de financiële wereld en het strategische voordeel van ons eigen label ‘Fundfirm‘, presenteren wij een allesomvattende oplossing voor een breed scala aan financieringsvraagstukken.

Fundfirm is een gespecialiseerd debt advisory kantoor en is uw adviseur in het vinden van de juiste kapitaalstructuur en is gespecialiseerd in het financieren van bedrijfsovernames.

Als gespecialiseerde adviseurs richten wij ons op overname- en bedrijfsfinancieringen vanaf € 1.000.000,- voor het MKB en MKB+.

Of het nu gaat om de financiering van een Management Buy-Out/Buy-In, een strategische overname, recap, herfinanciering of een Leveraged Buy-Out door of met een private equity partij. Bij elke overname begeleid Fundfirm het gehele financieringsproces van de analyse, het maken van een financieringsmemorandum, het onderhandelen met verschillende kredietverstrekkers tot aan de transactiedocumentatie.

Onze rijke ervaringsgeschiedenis stelt ons in staat om klanten volledig te begeleiden bij elk facet van hun financieringsbehoeften. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van financiële partners bieden wij niet alleen exclusieve toegang tot de markt, maar smeden we tevens strategische verbindingen die deuren openen naar diverse en unieke financieringsmogelijkheden

Met de kracht van Fundfirm als ons eigen label hebben we niet alleen een solide reputatie opgebouwd, maar ook een bewezen staat van dienst in het ontgrendelen van unieke financieringskansen. Door onze doelgerichte aanpak en toewijding aan klanttevredenheid zijn we er trots op dat we niet alleen financiële ondersteuning bieden, maar ook waarde toevoegen aan de bredere strategische visie van onze klanten.

Start Uw Succesverhaal

Laten we samen uw volgende stap bespreken.

Ontgrendel uw financiële potentieel