Over ons

Over ons - Insiders in fusies en overnames

Venturefirm beschikt over tientallen jaren ervaring en expertise op het gebied van fusies, overnames en herstructureringen. Financiële legpuzzels noemen we het ook wel. Het eindplaatje is vaak wel bekend bij u als ondernemer. Maar welk puzzelstukje leggen we dan als eerste? En beginnen we aan de rand of in het midden? En misschien is het nodig om wat stukjes te ruilen met iemand die met een vergelijkbare puzzel bezig is?

En dan is er nog uw belang als ondernemer. Uw belang bepaalt met welke puzzel we bezig gaan. De puzzel kan fiscaal getint zijn, of juist financieel. Of ligt de focus op het juridische, of meer gericht op uw medewerkers? Vaak heeft u in het begin meer vragen dan oplossingen. En komt u er achter dat uw ondernemersvraagstuk niet in één hokje is te plaatsen. Er komen allerlei aspecten bij kijken om te komen tot een passende oplossing.

Venturefirm heeft alles in eigen huis. Wij leveren u juridisch en fiscaal advies, HRM-oplossingen, een waardering voor uw bedrijf. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het samenstellen van een informatiememorandum, het begeleiden van een due diligence en/of de productie van financiële kerngegevens en prognoses.

Wij brengen u veel ervaring, kennis en passie in dit vakgebied. We stoppen niet voordat de juiste oplossing gevonden is. Daarom Venturefirm: insiders in fusies en overnames. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op….

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Bel of stuur ons gerust een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.