Enreach neemt Contict over

Venturefirm heeft Contict geadviseerd bij de verkoop aan Enreach. Wij feliciteren Gerard Heskamp en Erik Bos van Contict en Martijn van der Pas van Enreach met deze mooie samenwerking, waarbij ze samen verder gaan bouwen aan Enreach groeistrategie om een pan-Europese marktleider in geconvergeerde contactoplossingen te worden.

Contict, opgericht in 2006, is de Oldenzaalse specialist in digitale werkplekoplossingen en is een full service ICT-provider die meer dan 500 kleine en middelgrote ondernemingen in Noord- en Oost-Nederland bedient. Contict brengt een sterke staat van dienst en ervaring mee in de verkoop van cloudcommunicatieoplossingen en andere slimme clouddiensten aan zijn klanten

Enreach NL heeft samen met investeringsmaatschappij Waterland Private Equity een buy-and-build groeistrategie. Met een sterk portfolio van bedrijven die cloud-communicatieoplossingen verkopen, heeft Enreach de afgelopen twee jaar gespecialiseerde IT-leveranciers toegevoegd en met succes geïntegreerd. Er is een versnelde convergentie van IT en unified communications waarneembaar, gedreven door meer werken op afstand en de invoering van samenwerking in de cloud. Door de aanpak van Enreach kunnen de veranderende behoeften van de klant beter ingevuld worden.

Wij kijken terug op een intensief en mooi verlopen proces, waarbij Venturefirm het verkooptraject tot aan de closing heeft geadviseerd.

Wij willen iedereen bedanken die aan de transactie heeft gewerkt.

In het bijzonder willen wij de volgende personen bedanken voor de fijne samenwerking, het was echt een teamprestatie!