Lennard Hazekamp Adviseur

Lennard heeft zijn studies duaal gevolgd. Eerst SPD Bedrijfsadministraties bij Markus Verbeek en vervolgens HBO Accountancy en post HBO Accountancy (2016) aan het Windesheim in Zwolle.

Lennard heeft 20 jaar in de audit praktijk gewerkt bij Brouwers Accountants in Zwolle. De laatste 5 jaar functioneert hij als relatiebeheerder/adviseur bij zowel de audit klanten alsmede ook een aantal grote MKB klanten. Zijn focus ligt daarbij met name op familiebedrijven in de productie-, handel-, automotive- en dienstverlening. Parallel aan de werkzaamheden zit zijn expertise in Due Dilligence onderzoeken. Door zijn ervaring heeft hij een eigen netwerk opgebouwd bij participanten en MKB bedrijven.

Vanaf medio 2020 combineert hij zijn werkzaamheden van Brouwers Accountants met de opdrachten bij Venturefirm. Door zijn ervaring heeft hij een scherpe analyse ontwikkeld op finance, rapportages en  rendement. Zijn persoonlijke eigenschappen zijn: transparantie, een no-nonsense mentaliteit en doelgerichtheid. Daarnaast is Lennard een echte teamplayer.

Lennard heeft een partner en twee kinderen. Hij voetbalt en is graag in contact met mensen.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Bel of stuur ons gerust een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Klaar voor een expert aan uw zijde?